Drankautomaat kopen

drankautomaat kopen
Bezig met laden...
Drankautomaat kopen

Is een drankautomaat kopen een slimme investering? Steeds meer ondernemingen kiezen ervoor om een drankautomaat te kopen. Een drankautomaat biedt gemak en efficiëntie aan zowel eigenaars als klanten, maar het kan ook een goede investering zijn. Een drankautomaat kan zorgen voor een hogere tevredenheid onder medewerkers of leden. Wij vertellen je graag alles wat je moet weten voordat je besluit een drankautomaat te kopen.

Waarom een drankautomaat kopen?

Een drankautomaat kan een waardevolle toevoeging zijn voor verschillende type bedrijven. Run jij bijvoorbeeld een fitnesscentrum en wil je leden voorzien van een low calorie vitamine- en mineralendrank, zonder dat je hier omkijken naar hebt? Dan is het kopen van een drankautomaat een slimme investering. De investering kan je terugverdienen door de sportdrank als add-on abonnement te verkopen. Een andere optie is dat alle leden onbeperkt mogen drinken, en dat je hiervoor een kleine bijdrage doorrekent in het sportabonnement. 

Heb je een hotel, school, fabriek of kantoorgebouw waar je je medewerkers wil voorzien van een goede low caloriedrank? Dan is het kopen van een drankautomaat ook een goede investering! Zeker als je de investering wegzet tegen de kosten van bijvoorbeeld 500ml pet flessen.

De juiste drankautomaat kopen

Bij het kopen van een drankautomaat zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Allereerst moet je bedenken welk type drankautomaat het beste bij je behoeften past. Er zijn automaten die geschikt zijn voor twee of vier smaken low calorie vitamine- en mineralendranken. De capaciteit van de automaat moet aansluiten bij de vraag.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afmetingen van de automaat. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in jouw bedrijf, kan je kiezen tussen compacte modellen of grotere automaten met bijvoorbeeld een touchscreen.

Overwegingen bij kopen drankautomaat

Voordat je een drankautomaat koopt, moet je enkele belangrijke overwegingen maken. Het is namelijk ook mogelijk om een drankautomaat te huren. De technische levensduur van de automaat is 10 jaar, bij normaal gebruik en onderhoud. De aanschaf verdien je in 4 jaar terug. Ben je van plan de automaat langer te gebruiken, dan is een drankautomaat kopen een goede investering. 

Drankautomaat kopenDrankautomaat kopen

Kosten en onderhoud

Bij het kopen van een drankautomaat zijn de initiële kosten uiteraard belangrijk. Daarnaast is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van de automaat. Regelmatig schoonmaken en onderhoud zijn noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de drankautomaat optimaal presteert en hygiënisch blijft. De werkzaamheden aan onze automaten kunnen prima zelf worden uitgevoerd. Liever uitbesteden? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Voordelen van een drankautomaat kopen

Het kopen van een drankautomaat biedt de volgende voordelen:

  • Op lange termijn voordeliger dan huren
  • Keuze in de kosten voor onderhoud: zelf doen of uitbesteden
  • Mogelijkheid tot het kopen van een gereviseerde drankautomaat

Gereviseerde drankautomaten

Met regelmaat kunnen wij ook gereviseerde drankautomaten aanbieden. Deze automaten zijn al kort in gebruik geweest. Onze technische dienst loopt de automaat helemaal voor je na. Onderdelen die aan vervanging toe zijn, worden vervangen. Zo kunnen we automaten leveren die je nog lang kunt gebruiken. Op een gebruikte automaat ontvang je drie maanden garantie.

Installatie drankautomaat

Als je een drankautomaat koopt, verzorgen wij de installatie. Op de locatie hebben wij alleen een aansluitpunt voor water en een stopcontact nodig. Na de installatie volgt de uitleg over het gebruik en onderhoud van de automaat.

Advies bij het kopen van een drankautomaat

Of je nu een hotel, fitnesscentrum, school, fabriek of kantoorgebouw hebt, een drankautomaat kan een waardevolle aanwinst zijn voor de faciliteiten. Met de juiste keuzes en zorgvuldige overwegingen kun je ervoor zorgen dat jouw aankoop rendabel en succesvol is. Neem de tijd om alle opties te onderzoeken. Wij adviseren jou hierin graag! Kom langs bij ons in Amersfoort en bekijk op je gemak alle modellen drankautomaten. Proef daarnaast de smaken van de Powerbar en QWIN low calorie vitamine- en mineralendranken. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste model, rekening houdend met jouw specifieke behoeften en budget.

Previous article:
Related posts
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension
Copyright © 2023 NutriSense