Vacature: Medewerker Commerciële Binnendienst / Administratie

NutriSense is een ervaren speler in de sportvoedingsbranche en exclusief distributeur van PowerBar en QWIN in Nederland. Zij dankt haar succes aan klantgerichtheid, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het regelmatig vernieuwen van het assortiment. Met bijna 25 jaar ervaring is NutriSense de afgelopen jaren doorgegroeid tot een specialist in omni-channel verkoop, marketing en brand building. Hiermee is NutriSense vertegenwoordigd in diverse kanalen als sportspeciaalzaken, fitnesscentra, retail, webshops en professionele (top)sport. De gevoerde producten zijn ontwikkeld voor topsporters, recreatieve sporters en de moderne, actieve en gezondheidsbewuste consument.


Speerpunten in je functie:
De medewerker commerciële binnendienst/ administratie beheer is verantwoordelijk voor het correct en nauwkeurig verwerken van de bestellingen en facturen in Exact. Het onderhouden van telefonisch contact met de klanten en telefonisch verkoop van acties aan bestaande en potentiële klanten. Het verwerken van klantgegevens in het CRM systeem. Tevens ben je verantwoordelijk voor het beheer van de webshop. Je houdt de producten, prijzen, acties en voorraadinformatie op de webshop up-to-date en je onderhoudt het contact met de klanten van de webshop.

Wie ben jij?
Voor deze fulltime functie zoeken wij een enthousiaste en communicatief vaardige kandidaat met een of twee jaar relevante werkervaring, uit de directe omgeving van Amersfoort met een afgeronde commerciële en/of administratieve HBO opleiding. Je bent zelfstandig, oplossingsgericht, flexibel en werkt nauwkeurig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring met Exact en Magento is een pré.

Het aanbod
NutriSense biedt jou de mogelijkheid om te werken in een leuk, ervaren en gedreven team bij een groeiend en ambitieus bedrijf. Een uitdagende baan binnen een hecht team van 12 - 15 medewerkers. Tegenover jouw inzet en enthousiasme staan goede arbeidsvoorwaarden en diverse ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse / solliciteren? Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Esther Mei, emei@nutrisense.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.