Vacature: Magazijn Medewerker (25 uur)

NutriSense is een ervaren speler in de sportvoedingsbranche en exclusief distributeur van PowerBar en QWIN in Nederland. Zij dankt haar succes aan klantgerichtheid, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het regelmatig vernieuwen van het assortiment. Met bijna 25 jaar ervaring is NutriSense de afgelopen jaren doorgegroeid tot een specialist in omni-channel verkoop, marketing en brand building. Hiermee is NutriSense vertegenwoordigd in diverse kanalen als sportspeciaalzaken, fitnesscentra, retail, webshops en professionele (top)sport. De gevoerde producten zijn ontwikkeld voor topsporters, recreatieve sporters en de moderne, actieve en gezondheidsbewuste consument.


Speerpunten in je functie:
• Verzend klaarmaken van orders voor onze klanten
• Verwerking van de binnengekomen goederen
• Op orde houden van het magazijn
• Administratie bijhouden van uitgegeven evenementmaterialen


Wie ben jij?
Om in deze functie succesvol te zijn zoeken wij een enthousiaste collega die van aanpakken houdt en zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en woonachtig in Amersfoort of directe omgeving.
Wij zoeken naar het volgende profiel:
• Minimaal 1 jaar ervaring als logistiek- of magazijnmedewerker
• Een (bijna) afgeronde MBO opleiding
• In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pré

Het aanbod
NutriSense biedt jou de een zelfstandige functie in een enthousiast en ambitieus team. De werktijden zijn dagelijks van 12.30 - 17.30 uur. In de toekomst is uitbreiding van de werktijden mogelijk. Wij zijn een groeiende organisatie waar je de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen.

Interesse / solliciteren? Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Esther Mei, emei@nutrisense.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst.