Vacature: Marketingstage/afstudeeropdracht (september 2020)

NutriSense is een ervaren speler in de sportvoedingsbranche en exclusief distributeur van PowerBar in Nederland. Zij dankt haar succes aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het regelmatig vernieuwen van het assortiment.

Met bijna 25 jaar ervaring is NutriSense de afgelopen jaren doorgegroeid tot een specialist in omni-channel verkoop, marketing en brand building.

Daarmee is NutriSense vertegenwoordigd in de volgende kanalen: sportspeciaalzaken, fitnesscentra, health stores, supermarkten, petrol, webshops en professionele (top)sport.

Wij zijn op zoek naar een: Stagiair Marketing

Stage/afstudeeropdracht
Volg je een HBO opleiding richting marketing, communicatie of commerciële economie en ben je op zoek naar een sportieve afstudeerplaats?
Wij hebben diverse mogelijkheden voor afstudeeropdrachten op onze marketing afdeling. De afstudeeropdracht gaan wij in overleg vormgeven, hierbij kun je denken aan de volgende onderwerpen: online marketing, uitbreiden van het klantenbestand van onze webshop, inzet van social media, koopgedrag van sporters betreffende sportvoeding, naamsbekendheid van een van onze merken, etc.
Daarnaast vragen we je mee te werken op onze marketing afdeling en bij diverse evenementen.

Wie ben jij?
- Een enthousiast, extraverte en ondernemende student
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Kennis van Magento, Google Analytics, Adwords en Social Media is een pré

Wij bieden
De mogelijkheid om af te studeren bij een leuk, ervaren en gedreven team in een groeiend en ambitieus bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en na het afronden van je studie is er eventueel de mogelijkheid om in dienst te komen.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv via de mail. Je kunt mailen naar Esther Mei, emei@nutrisense.nl