Vacature: Sales/marketing afstudeeropdracht (februari 2021)

NutriSense is een ervaren speler in de sportvoedingsbranche en exclusief distributeur van PowerBar in Nederland. Zij dankt haar succes mede aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het regelmatig vernieuwen van het assortiment.

Met bijna 25 jaar ervaring is NutriSense de afgelopen jaren doorgegroeid tot een specialist in omni-channel verkoop, marketing en brand building.

Daarmee is NutriSense vertegenwoordigd in de volgende kanalen: sportspeciaalzaken, fitnesscentra, health stores, supermarkten, petrol, webshops en professionele (top)sport.

Wij zijn op zoek naar een: Stagiair Sales of Marketing

Stage/afstudeeropdracht
Volg je een HBO opleiding richting commerciële economie en ben je op zoek naar een sportieve afstudeerplaats?
Wij hebben vanaf 1 februari 2021 weer plaats voor een stagiair voor onze sales of marketing afdeling. De afstudeeropdracht zal betrekking hebben op een onderwerp dat in 2021 actueel is voor onze organisatie, de opdracht kunnen we in overleg formuleren.
Naast je afstudeeropdracht bieden wij ook de gelegenheid om werkervaring op te doen op de afdeling sales en bij mogelijke evenementen.


Wie ben jij?
- Een enthousiast, extraverte en ondernemende student
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je kunt goed zelfstandig werken
- Je bent in het bezit van een rijbewijs


Wij bieden
De mogelijkheid om af te studeren bij een leuk, ervaren en gedreven team in een groeiend en ambitieus bedrijf. Er zijn diverse mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen onze organisatie en na het afronden van je studie is er eventueel de mogelijkheid om in dienst te komen.

Interesse?
Heb je interesse, dan ontvangen we graag jouw motivatie en cv via de mail. Je kunt mailen naar Esther Mei, emei@nutrisense.nl